Call us

We maken jouw onderneming merkwaardig

herkenbaar & zichtbaar

Wil jij ook opgemerkt worden als je voorbij komt?

Val op met met onze 'Visualballoon'

Wij verzorgen al jouw grafisch materiaal zowel voor online als voor drukwerk. Bijvoorbeeld: Logo's, briefpapier, groot formaat spandoeken, banners, catalogussen, flyers, uitnodigingen, beursmateriaal, interactieve tv's, ...


Hoe laten wij jouw bedrijf opvallen

Toon jouw onderneming

1 Analyse

Ons team analyseerd jouw huisstijl. Is het logo overal hetzelfde? Zijn de kleuren overal weerkerend of is het een kakofonie van lettertypes en stijlen? Daarenboven kijken ook we wat je precies nodig hebt aan grafisch materiaal om je verder te helpen met het "in the picture" zetten van jouw bedrijf.

2 Oplossing

Na de analyse zoeken we naar oplossingen. Op welke manier kan je best in het oog springen bij jouw doelgroep? Met welke producten kunnen we het best opvallen? Gaat het over een gevelbord, autostickers, raambelettering, een beachflag of nog iets anders? Zorgen jouw visitekaartjes of ander drukwerk voor een professionele uitstraling?  Ook online moet het verhaal doorgetrokken worden in de juiste stijl. We zorgen voor een rode draad door jouw communicatie.

3 Opvallen

Als we weten wat je precies wil uitstralen dan beginnen we met het ontwerp en de uitvoering. Zowel voor online als voor offline maken we de juiste grafische beelden om je onderneming te laten opvallen. We zorgen ook voor de uitwerking van het drukwerk, de belettering of andere bedrukte producten zodat je overal herkenbaar bent bij jouw (potentiële) klanten.  


Hallo, Ik ben Vicky, en wordt heel graag jouw persoonlijk aanspreekpunt!
Je kan me bellen of smssen of whatsappen op mijn gsm: 0497 55 55 46 of stuur me een mailtje: vicky@flexious.be.
Ontdek snel hoe ik je kan helpen.

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten