Call us

Grafisch & Design

Grafisch ontwerp & Design

Tal van producten en diensten die we voor jou ontwerpen


Ondertussen weten we allemaal dat de eerste indruk de stap is om verder te klikken op jouw advertentiemateriaal of om te blijven op jouw website. De eerste indruk is dan vooral jouw grafisch & design onder andere. Dus hoe het er uit ziet. Wanneer dit niet goed is, mag je zeker zijn dat die bezoeker zal wegklikken en erger nog, hij komt nooit meer terug. Jouw grafisch materiaal & webdesign toont hoe je bent als bedrijf. Ze geven een bepaalde indruk aan jouw onderneming of organisatie. Hoe creatiever je bent met jouw ontwerp en hoe professioneler jouw flyers en folders of visitekaartjes of website zijn, hoe beter de indruk.

Lees verder en ontdek hoe ver we gaan voor jouw grafisch & design! 


Webdesign

Webdesign

Een website of webshop met een webdesign op maat. Een webdesign die inspeelt op jouw doel, merk en doelgroep. Voor jou gaan we echt enorm ver.
Webdesign
Flyers & folders

Flyers & folders

Flyers & folders zijn nog steeds hippe marketing tools die je moet inzetten. Offline marketing is en zal altijd belangrijk zijn voor je onderneming.
Flyers & folders
Visitekaartjes

Visitekaartjes

Een visitekaartje die de identiteit van jouw onderneming weergeeft. Hiermee zal je de verkoop verhogen door de kracht van persoonlijke netwerken.
Visitekaartjes
Logo ontwerp

Logo ontwerp

Een logo moet vertrouwen en jouw identiteit uitstralen voor je doelpubliek. Ontdek hoe we jou helpen om een logo te ontwikkelen.
Logo ontwerp
Fotografie

Fotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Je zorgt dat je geschreven tekst versterkt wordt. Een fotograaf weet hoe je de juiste foto's trekt voor jouw onderneming.
Fotografie
Videobewerking

Videobewerking

Een video is meer waard dan een afbeelding op sociale media en Youtube SEO is sterk aan het stijgen. Mensen zoeken vaker naar probleemoplossingen op Youtube. Wees voorbereid!
Videobewerking

Hallo, Ik ben Vicky, en wordt heel graag jouw persoonlijk aanspreekpunt!
Je kan me bellen of sms'en of whatsappen op mijn gsm: 0497 55 55 46 of stuur me een mailtje: vicky@flexious.be.
Ontdek snel hoe ik je kan helpen.

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten