Call us

Zijn visitekaartjes nog nuttig?

Ja! Het is nog nuttig, als je natuurlijk je klantenbestand wilt vergroten. Het is de bedoeling dat je jezelf in de buitenwereld plaatst. Je kan jezelf niet verkopen bij meeting of events of beurzen zonder er 1 te hebben. je komt veel professioneler over als je een visitekaart afgeeft dan jouw contactgegevens hardop te zeggen. Als bedrijf of persoon wil je altijd zo proffesioneel mogelijk overkomen.Voordelen van een visitekaartje

Een visitekaartje is klein en eenvoudig bij te houden. Je zult nooit vergeten worden want eenmaal een visitekaartje op zak is het moeilijk weg te gooien. Want het is een waarde van jouw bedrijf die iemand bijhoudt. Elke bedrijf probeert dan ook de bekendheid van zijn merk te vergroten en daarvoor is een visitekaartje een goede oplossing. Het is niet duur en is zeer eenvoudig te ontwerpen. Terwijl veel van de marketing online wordt gedaan, is traditionele marketing nog steeds sterk en effectief.


Uit wat bestaat een visitekaartje

Uit wat bestaat een visitekaartje?

Start niet zomaar aan een visitekaartje. Eenmaal je een logo hebt, kleurenschema van je merk en een goed idee van wat je wilt dat je kaart over je zegt dan kan je van start gaan.

Formaat van je kaart

Het perfecte formaat voor een visitekaartje is (85 x 55 mm) dit formaat is passend voor Europese landen. In andere continenten gebruiken ze andere afmetingen.

Je logo

Jouw logo vertegenwoordig wat je onderneming doet en waaruit ze bestaat. Een visitejaartje zonder logo is een visitekaartje zonder betekenis. 

Je naam

Geef je naam een bijzondere plaats binnen je visitekaartje zodanig dat je naam wordt onthouden. Zo zal je een persoonlijke band creëren met de persoon of onderneming.

Functieomschrijving

Niet iedereen zal je naam onthouden. Soms is het voldoende dat ze enkel je functieomschrijving kennen van de onderneming. Soms zal men de functieomschrijving weten en zo je naam onthouden omdat het een verband vormt.

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten