Call us

Videomarketing voor sociale media & youtube

Videomarketing groeit elke dag. Hoe meer vraag hoe hoger het aanbod moet zijn. Dat is het geval bij video's. De vraag is enorm groot waardoor sociale media ook meegroeit met de trend. Instagram heeft ondertussen een aparte knop waar je enkel video's kan bekijken. TikTok is een platform waar je bijna enkel video's kan bekijken. Facebook algoritme zegt dat een video hoger bij de ranking wordt geplaatst dan een afbeelding. 
Vb. Jouw concurrent plaatst een video en jij een afbeelding. Facebook zal de video van jouw concurrent hoger plaatsen bij het nieuwsoverzicht. 

Videomarketing voor sociale media, Youtube SEO

Video zorgt voor een hoge Return On Investment

Bezoekers vinden video's boeiend en is zeer gemakkelijk te begrijpen. Video's blijven elke dag groeien, het gaat zodanig ver dat Youtube misschien de nieuwe Google wordt. Mensen zoeken nu op Youtube in plaats van Google omdat video's onderhoudend is en helpt ons voor bepaalde zaken. Marketeers vinden het dan prettig omdat het een enorme Return on Investment (ROI) kan geven via kanalen.

Video's zijn sterk geworden ook in de marketing wereld. Bedrijven investeren meer en meer in videomarketing. De reden is omdat het een grotere effectiviteit heeft. Video is eigenlijk een beetje alles aan het vervangen. In de toekomst kan het zijn dat blogs vervangen zullen worden door video's. We zien het nu eigenlijk al gebeuren. Daarom is het de bedoeling dat je video's opmaakt die bij jouw doelpubliek horen. Een betere ranking bij Google met videomarketing

Ondertussen weet je al wat SEO betekend door onze super interessante blog hierover. Google heeft verschillende methodes om jouw website te ranken binnen Google. één van die methode is 'Hoe langer bezoekers op je website blijven, hoe meer vertrouwen Google heeft over de kwaliteit van je website.' Hoe kan je jouw bezoeker zo lang mogelijk op je website blijven houden? Ja, het antwoordt weet je al ondertussen. Met video's kan je ervoor zorgen dat de bezoeker zolang mogelijk blijft en zo zal de ranking van jouw website beïnvloedt worden. Moraal van het verhaal verhoog de bezoekduur van de bezoeker met relevante video's.


Hoe kunnen we jou helpen?

Wens je meer te weten over videomarketing? Of heb je graag een online gesprek via Teams of Whatsapp of Messenger,... in verband met videomarketing? Je kan ons altijd contacteren!
Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten