Call us

Start met direct marketing!

Waarom in reclame investeren via een klassiek billboard, dat iedereen bereikt? Of investeren in miljoenen affiches die je overal plaatst? Via Direct marketing kan je selectief te werk gaan. De bedoeling is dat je met een persoonlijke manier een groot aantal klanten kan bereiken. 

Waarom is direct marketing belangrijk


Waarom is direct marketing belangrijk?

Direct marketing is één van de meest succesvolle tools die je kan inzetten binnen je onderneming. 66% van de Belgen geeft aan in de laatste 3 maanden gereageerd te hebben op een Direct Mail.

  • 38% bezoekt de website
  • 46% gaat naar een verkooppunt
  • 42% doet een aankoop

Binnen Flexious geloven we in digitaliseren, maar offline is zeker en vast niet dood integendeel. een Direct Mail bij de post waarin storytelling zit verwerkt zal meer succes hebben dan een Facebook post. Hoe persoonlijker jouw verhaal is hoe meer aandacht je zal krijgen van je bezoekers of prospects.

Wat is Direct Marketing?

Direct marketing is simpelweg een vorm van marketing om een directe relatie te willen bouwen met je doelgroep via interactieve communicatie met de bedoeling om onmiddelijke reactie uit te lokken. Het is één van de sterkste manieren om klanten of prospect te winnen voor je onderneming. Om je klanten trouw te maken aan je product of service en van je prospect dan klanten te maken.

Hoe persoonlijk je bent met jouw klanten hoe beter voor je onderneming. 87% van de mensen haalt de post uit zijn brievenbus! Als er daar een uitnodiging of een directe brief is die persoonlijk is verstuurd, mag je zeker zijn dat er een hoge Return on Investment zal zijn. Omdat je net zo persoonlijk gaat werken met direct marketing gaan mensen tijd spenderen aan je brief of direct mail. Wanneer je direct marketing storytelling bevat, wordt het nog aangemaner voor de lezer. Welke voordelen zijn er gekoppeld?

Persoonlijke verkoop met Direct Marketing

Mensen houden ervan als je persoonlijk met ze werkt. Dit kan je ook doen in de marketing wereld. Door aan direct marketing te doen zet je meer in op individuele manieren waarvan je weet dat er een actie kan komen.

Direct Mail

Steek de nodige tijd in je Direct Mail. Een groep mensen bereiken met gepersonaliseerde boodschap is de sterkste marketing boodschap die we meegeven aan ondernemingen.

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten