Call us

Is SEO wel belangrijk voor mij als ondernemer?

Hoe werkt SEO zoekresultaat precies?

Wanneer jouw doelgroep een onderwerp opzoekt in Google verschijnen er verschillende resultaten. Die resultaten zijn gegevens die allemaal te maken hebben met jouw zoekopdracht. Hoe hoger je eindigt bij een zoekresultaat hoe beter het is voor je website want zo zal je meer kliks genereren. SEO is een zoekmachinemarketing dat zich bezighoudt met het verhogen van de zichtbaarheid van jouw website. 

Als doel wil je altijd dat er trafiek is naar je website. Want daar zal de concrete actie gebeuren (aankoop, inschrijving, solliciteren,....). SEO is daarvoor belangrijk dat je van een onbekende bezoeker een geïndentificeerde bezoeker van maakt. Het is niet enkel zo bij SEO, maar bij alle marketing tools die je inzet om trafiek naar jouw website te lokken.

Hoe werkt SEO zoekresultaat precies
Waarom is SEO belangrijk voor jouw website?

Hoe meer je investeert voor je SEO hoe hoger je zal eindigen bij Google. Tegenwoordig als je naar een bepaalde onderwerp zoekt via Google, zie je een enorme lijst van pagina's. Als onderneming wil je natuurlijk dat jij in de top 3 eindigt. Waarom? Meer dan 90% van de bezoekers klikt alleen maar op de top 4 van Google zoekresultaten. De bedoeling is dat jij de juiste zoekwoorden kan vinden waarin jij denkt dat je goed zal scoren binnen Google.

Meer trafiek naar je website

Voor jou werken we een plan uit zodanig dat je meer trafiek kan krijgen op jouw website. Ons doel is dat we van een ongekende bezoeker tot een ambassadeur kunnen omzetten.

Gratis meer zichtbaarheid met SEO

Werken aan je SEO kost je €0,00. Daarom kunnen wij voor jou met SEO makkelijk aan de slag om de zichtbaarheid te vergroten door er onze aanpak in te verwerken. 
Waarom is SEO belangrijk voor jouw website

Hoe gaan we SEO inzette voor jou?

Jouw product of service op nummer 1 plaatsen in de markt of Google is onze missie. Door de digitalisering verandert het gedrag van de consument elke seconde. Jij kan ervoor zorgen dat je met de juiste marketing tools de aandacht van de consument kan krijgen. SEO is één van die marketing tools waarmee wij jou kunnen helpen. Wij geven jouw website een betere ranking bij Google zoekresultaten.

Benieuwd naar de zoekwoorden waar jouw onderneming actief is? Schrijf je hier in en je krijgt VANDAAG nog jouw rapport!Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten