Call us

Hoe belangrijk is fotografie voor mijn onderneming?

Een foto zegt meer dan 1000 woorden! Zonder een foto op jouw website of tekst kan de lezer geen beeld vormen van wat je wil zeggen. Een foto zorgt dat de lezer jouw tekst ECHT leest. Benieuwd naar de voordelen van fotografie? Of hoe belangrijk een foto kan zijn voor jouw website?


hoe belangrijk is fotografie voor mijn onderneming


Zijn de foto's die ik gebruik op mijn website goed?

De eerste vraag die je moet stellen is of de foto's op jouw website geplaatst zijn door een professionele webdesigner. Als het zo is dan zullen de foto's aan de meeste voorwaarden voldoen. Een bezoeker moet zich thuis voelen wanneer hij of zij jouw website bezoekt. Met een foto kan je de bezoeker zo aantrekken aan jouw website zodanig dat hij of zij een actie zal uitvoeren op jouw website. Heb je een webshop? Zorg dan dat jouw foto's nog een betere resolutie hebben zodat de bezoeker meteen actie kan ondernemen en jouw producten aankopen.

Hoe zien jouw foto's eruit?

Toont jouw foto wat je wilt zeggen?

Op sommige foto's vind je enorm veel elementen terug. Zo wordt het ingewikkeld voor de bezoekers om het te begrijpen. Knip foto's zodat de focus op een onderwerp duidelijk zichtbaar is. Zo kan de bezoeker zeker en vast verder lezen en begrijpt hij of zij jouw tekst beter.


Gebruik je een professionele fotograaf?

Een professionele fotograaf inhuren is de beste investering voor jouw onderneming. Je moet het niet zien als een kost, maar als een investering in je marketing. Het zal je niet enkel helpen binnen je website maar ook voor online als offline marketing. Je kan de foto's die getrokken zijn gebruiken bij campagnes of bij het uitdelen van flyers en folders. Wanneer je een professionele fotograaf hebt, zal je website een fantastische eerste indruk leveren en zal je meer bezoekers hebben en zo meer verkopen.


Zijn je foto's van hoge kwaliteit?

Zijn de foto's op jouw website van hoge of lage kwaliteit? Wanneer je foto's een lage kwaliteit hebben dan zijn ze minder duidelijk voor de bezoeker. De bedoeling is dat je foto's er zo goed mogelijk uitzien op alle apparaten (smartphone, laptop, desktop, tablet). Tegenwoordig gebruiken we onze smartphone om websites te bezoeken. Die smartphones zijn van ongeloofelijk hoge resolutie. Het doel is dat die foto's ook van hoge kwaliteit zijn anders is ze niet duidelijk voor de bezoeker. Wanneer je foto's van lage kwaliteit zijn, zal de bezoeker afhaken van jouw website en zal je ze nooit meer zien.
Fotografie versterkt jouw website

Bezoekers worden aangetrokken door mooie en duidelijke foto's. Dat wilt zeggen dat alle ondernemers veel foto's moeten hebben op de website. Foto's kunnen positieve als negatieve emoties leveren aan de visuele marketing. Elke onderneming heeft nood aan geweldige fotografie want het is van grootse belang bij de verkoop van jouw producten.


Klik hier om ons te contacteren zodanig dat je de beste foto's kunt plaatsen op jouw website

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten