Call us

Een webdesign bouwen met jouw verhaal

Een onderneming met een aantrekkelijk webdesign verhoogd de kans dat klanten een conversie maken op je website. De reden is dat een aantrekkelijke website of webshop de juiste elementen bevat om meteen actie te ondernemen. Het verhaal die jij als klant verteld moet overeenstemmen met de doelstellingen van je onderneming.


Een webdesign bouwen met jouw verhaal


Waarom is een aantrekkelijke webdesign belangrijk?

Tegenwoordig is het niet enkel belangrijk om promoties te geven online of voordelige prijzen bij je webshop. Een aantrekkelijke webdesign zorgt ervoor dat de acties die jij in de kijker zet nog aantrekklijker worden. Een webdesign sluit aan bij jouw merk en identiteit en zorgt ervoor dat jouw bezoeker een actie zal ondernemen. Een promotie of korting kan goed zijn, maar een juiste webdesign zorgt ervoor dat jouw promotie of korting nog voordeliger is dan dat het al is.

Weetje: 75% van de bezoekers zal de geloofwaardigheid van een bedrijf alleen op basis van je webdesign beoordelen.

Een slecht uitziende webdesign zal jouw merk en identiteit beschadigen wat ervoor zorgt dat je minder klanten zult hebben. Een elegante webdesign zal mensen helpen om in contact te komen met je merk of identiteit van je onderneming. Zo zal de druk naar een actie op je website groter zijn.

Hoe ziet de ideale webdesign eruit

Hoe ziet de ideale webdesign eruit?


Eerste indruk

1 seconde dat is hoelang het duurt voordat je bezoeker een mening heeft over je webdesign. Het is de bedoeling dat je binnen die 1 seconde een design en verhaal vertelt die aantrekkelijk is.

To the point

Hou het simpel! Hoe complexer je ontwerp, hoe minder het door bezoekers als mooi wordt ervaren.

Lay-out

Blijf bij standaard lay-outs: Mensen houden van vertrouwelijkheid en kunnen zich laten afschrikken door niet standaard ontwerpen. Blijf bij vertrouwde elementen en lay-outs. Mensen scrollen liever dan dat ze klikken: Volgens een studie van 'Crazy Egg' is de conversie gestegen bij een website toen alles op 1 pagina werd gepubliceerd dan op verschillende pagina's.


Wat kunnen wij voor jou doen?

Problemen met je webhosting? Of heb je moeite om een webdesign te maken die bij je huisstijl hoort? Wij zorgen voor een ideaal webdesign waar je klanten zich meteen thuis voelen.Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten