Call us

Een slimme website is de beste keuze

Is jouw website wel succesvol? Wat is een slimme website? Hoe start ik met een slimme website? Brengt de investering van jouw website of webshop op? Brengt het nieuwe klanten met zich mee? Heb je hierdoor tijd over of verdien je meer geld? Kan je ook de opbrengst van jouw website investeren in nieuwe projecten en nieuwe klanten? Allemaal vragen waar jij een antwoordt zal op krijgen.


wat is een slimme website


Wat is een slimme website?

Als ondernemer wil je graag weten waar je bezoeker allemaal klikt op je website. Je wilt weten waar ze afhaken en waarom ze dit doen. Wie bezoekt mijn website nu? Allemaal vragen waar je natuurlijk een antwoord op wilt. Met een slimme website worden alle vragen beantwoord. Het doel is dat jouw website altijd up-to-date is met het surfgedrag van jouw bezoeker. Het is belangrijk dat het surfgedrag steeds verbeterd wordt met de aanpassing die gedaan worden.

Je wilt dat de bezoeker sneller jouw doelstelling behaalt op je website. De doelstellingen kunnen zijn; een afspraak maken, aankoop van goederen, contactformulier invullen, e-book downloaden.

Als je naar een slimme website overgaat zorgen we dat de doelstellingen sneller en effectiever worden gemaakt.

Analyseer het gebruikgemak 

Weet je waar jouw websitebezoekers op klikken? Hoe ze op zoek zijn naar informatie binnen jouw site of shop? Vinden ze die relevante informatie wel  terug toen ze op jouw website terecht gekomen zijn via een advertentie of zoekresultaat?

Door continu data te verzamelen over de bezoeker en deze te hergebruiken om de website te verbeteren. Hierbij gaat het niet alleen om kliks, maar ook om bezoekpaden en muisgedrag.

Wij analyseren het surfgedrag van jouw bezoekers en zorgen ervoor dat het efficiënt wordt weergegeven.

Hoe vaak moet jij of jouw personeel dezelfde omslachtige handelingen uitvoeren per dag of per week? Veel van deze taken kunnen gemakkelijk omgetoverd worden tot een automatisch script. Zo bespaar je een hoop tijd die je kunt investeren in het groeien van jouw onderneming of in het soigneren van jouw klanten! Een slimme website zorgt ervoor dat je dit allemaal kan realiseren.


Hoe helpen wij jou verder 

Elk project starten wij vanuit dezelfde basis principes: snel, uitbreidbaar en super flexibel.

Beslis je om toch klantenbeheer of facturatie toe te voegen aan jouw slimme website, dan kan dit steeds zonder opnieuw te moeten herbeginnen. Wij bouwen jouw site modulair op, zodanig dat uitbreidingen op een later tijdstip minimaal voor extra kosten zorgen.

Naast onze bestaande modules kunnen uitbreidingen op maat zoals inschrijvingsformulieren, ledenbeheer of andere functionaliteiten altijd bij geprogrammeerd worden.

Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten