Call us

Horizon select

Persoonlijke droomreizen bij onze mooiste bestemmingen

WAT KUNNEN WIJ AANBIEDEN

hebben we voor Horizon select gedaan

Met Horizon select kan je die ene reis maken waar je altijd al van droomde. Ze organiseren reizen naar de meest tropische bestemmingen en heirvoor hebben ze dan ook een site nodig die dit allemaal overzichtelijk weergeeft. per bestemming krijg je dan ook nog eens een gedetaileerde beschrijving van wat je allemaal gaart doen op de reis van je leven.

Horizon select

Waarom zijn ze informatief die

blogs & vlogs

Blogs zijn belangrijk op site en op Horizon Select is dat geen verschil. door te werken met blogs kan je persoonlijk en gerelateerde info geven aan je bezoekers. Als daarbij die blog nog eens in video vorm (vlogs) is geeft dit een nog persoonlijkere meerwaarde. Horizon Select speelt hier op in door over hun reizen te praten en wij zorgden ervoor dat deze overzichtelijk op de site staan.

Haal meer uit uw website dankzij onze

super handige modules

Handige tool om te weten waar ik mij bevind

Locatie

Zoals elke rondreis is het belangrijk om te weten waar je stopt en hoe de route loopt. Door onze plug-in kan je heel de route oplijsten en wordt deze mooi weergegeven op een kaart. Ook bij de dag zelf staat er kort opgelijst wat er die dag gebeurd zo weet je voor de start al wat je gaat doen en kan je je zelf voorbereiden op wat komen gaat.

Horizon select
##BEDRIJFSNAAM##

Het gemak van een

Filter

Bij reisbestemming is het handig om te kunnen filteren waar of wat je wil zien op je bestemming. Daarom gebruikten we de filter module om ervoor te zorgen dat je kan filteren op bepaalde zaken zodanig dat je makkelijk de juiste bestemming kan vinden en dingen ziet die je zeker wil bezichtegen.

" De reis van je dromen "

DETAILS UIT Horizon Select

Meer afbeeldingen

Wil jij ook zo een project?

BENT U OOK BENIEUWD NAAR MEER REALISATIES?

Bekijk een andere case

Limara
Verdeler van papegaaien en volières

Uw partner in papegaaien en vogelkooi constructies


Thomas Bradley
Webshop met stijl

Vind het perfecte hemdje voor al gelegenheden. Kijk op op onze stijlvolle site en ontdek jouw smaak. dit zowel voor vrouw als man.


Interessante links

Up to date!

Wenst u op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
chat met ons
messenger bericht sturenvoeg ons toe op WhatsAppBel ons opStuur ons snel een emailtje


© 2022 Flexious.  All rights reserved. Privacy - Algemene voorwaarden


edit afsluiten